Isnin, 26 September 2011

SPR dan aku :)

 

Oppsss..Sebelum cerita yang semester kedua,Bob nak cerita jugak pasal satu lagi family bob dalam Prelaw Club ni iaitu SURUHANJAYA PILIHANRAYA ASASI UNDANG-UNDANG UiTM Kedah.Ha.nak dijadikan cerita,time ni la nama Bob tu mula menjadi bualan orang ramai.Biasa la.Org hot kan.Bhahahaha.Ingat lagi time tu minggu SPR time weekly meeting.Nak dijadikan cerita,election hampir tiba la gamaknya.Pastu SPR yang lama ni nak cari la ahli yang baru.Maka bermula la pencalonan demi pencalonan.Tiba-tiba je ada satu suara.Ada senior tu tnya nama saya.hohoho.

“Nama apa?”

“Kenapa?”nervous ni time ni

Pasti dia terus jerit.Bob Bob.jadi berjalan la aku ke hadapan dewan dengan sorakan yang sangat kuat.sumpah nervous time tu.Haiyooo.Ada la buat undian sikit.Dari 8 orang calon,6 orang saja yang diterima jadi ahli SPR yang baru iaitu aku,jannah,mai,fify,melvin ngan miza.Maka bermulalah perjalanan hidup sebagai ahli SPR yang baru.

Buat mcm-mcm la sebab election nak dekat.Bukan nak kata la.Tapi spr ni mcm satu famili.famili yang besar.sayang korang semua.rindu sangat kat korang.semuanya best-best sporting belaka.tak pernah jemu nk bagi tunjuk ajar kan.

IMG_3908

ni gambar time malam manifesto ni

IMG_4155

pastu masuklah hari election.ha ni ada la sikit gamba time election dulu-dulu.hehehe

IMG_4310

antara calon-calon

IMG_4320IMG_4323IMG_4329IMG_4546

pastu malam kira undi Smile

IMG_4569IMG_4575IMG_4576IMG_4578IMG_4589IMG_4624IMG_4626

IMG_4685IMG_4687IMG_4740

gambar kenangan bersama

IMG_4758IMG_4762IMG_4763IMG_4765

aku terus menjadi ahhli SPR sampai la semester akhir.Last-last jadi Presiden SPR.Aku tahu yang time aku ni agak serabut sikit.bukan sikit.tapi banyak la.Aku rindukan SPR Semester2.Best sangat time ni.Happening ngan gelagat Gorgo.Adoi.Rindu.Aku nak mintak maaf kalau ada buat salah sepanjang aku menjadi ahli SPR sampai la aku menjadi Persiden SPR.

33807_1561957526891_1173916107_31270819_3516644_n

1 ulasan:

ChentaHati berkata...

amboihhh..
mcm perdana menteri aih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...