Selasa, 1 November 2011

Dah Siap dah :)

302374_199656976764900_160194697377795_533353_1138377_n

Assalamualaikum semua.Apa khabar uollss.Mesti meletopss kan.Macam biasa la kan.Okay ni entry kilat.Sebab apa entry kilat?Sebab ni first time Bob ditag.Sebelum ni memang tak pernah kena tag.Terima kasih la ye kepada cik Hani Adyllia sebab mentag saya.Ahahaha.Jom la tgk soalan2 yang dya terjah I.Jom layannnn..

1. Apakah tindakan anda kalau kawan anda tak pernah solat

Allahuakbar.Besar sungguh tanggungjawab ni kan.Ok Bob akan cuba nasihat kawan Bob tu.Cuba dekatkan dia dengan Allah.Memang la Bob ni takde la baik sangat.Tapi Bob akan cuba yang terbaik.

2. Apa respon anda bila tengok kengkawan takut kucing?

Ha soalan ni paling best.Susah apa.Cari kucing banyak2 dan bagi je kat dia.Biar dia pengsan kat situ.Ahahahaha

3.Apakah benda paling jahat yang Bob pernah buat?

Adoi.Macam mana nak jawab soalan ni ek.Memang la Bob ni takde la baik sangat.Tapi Bob ni jenis yang pendam.Pendam semuanya.Setakat la ni memang la tak pernah buat benda jahat lagi.Bergaduh pun tak pernah.Alhamdulillah la.

4. Kalau saya Doraemon.Apa yang anda nak dari saya?

Ok soalan ni agak confused sikit.Tak tau nak jawab macam mana.Mungkin Hani nak jadi Doraemon kot.Ahahaha.Jap jap.Nak mintak apa ek.Hurm.Mungkin nak mintak mesin masa kot.Boleh la selalu ke masa depan dan masa belakang.Masa belakang?Bunyi macam pelik ja kan.ahahahha..

5. Di manakah Bob nak sambut HARI RAYA AIDILADHA untuk tahun ni?

Actually tak lagi.Tak kisah la nak sambut kat rumah (JITRA) atau pun kampung (CHANGLUN).Dua dua dekat je.tak jauh pun kan.Ahahaha.

6. Apakah jenama phone yang Bob guna sekarang?

Ok soalan Hani ni makin lama makin meletopss pulak.dah rasa macam diva dah ni.Ahahaha.Okay sekarang ni Bob guna dua handphone.Satu nokia N70 satu lagi lak SAMSUNG GALAXY MINI.

7. Apakah ringtone yang Bob guna bila orang call

THE BOYS #GIRL’S GENERATION

Okay.That’s all from me okay.See u next time.

2 ulasan:

ChentaHati berkata...

thanks along poyo ! ;)

Afiqah Sahillah berkata...

Kalau Along Doraemon, nak mintak eskrem hari hari kat Along, :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...