Khamis, 27 Oktober 2011

The Boys Akhirnya Milikku

27 Oktober 2011

Okay tadi keluar jalan jalan ngan Pidot aka Pipo.Kami keluar ke Alor Star.Pidot nak beli barang handphone sikit katanya.Okay tak mau tumpu sangat kat Pidot.Dia bukannya main star dalam cerita ni pon.Ahahaha.Bob menjelajah AS hari ni untuk cari album ketiga SNSD-THE BOYS.Bila sampai kat Pacific tu terus serbu Speedy.Maka bermulalah sedikit dialog di sini.

Bob: (Masuk je kedai tu terus mencari album tu….)

Bob: Errr..Aunty..Album SNSD yang baru tu ada x? (muka penuh harapan)

Aunty: Aiyoo.Album tu sudah habis ma.2 hari angkat sudah habis.Sudah order yang baru.Tapi tarak sampai lagi.Esok kot.

Bob: (muka frust).Tapi saya mai jauh ni aunty.Esok mmg saya tak mai dah la.

Aunty: (muka serba salah.dia telefon sapa ntah.pastu dya bukak satu laci tu.dia bawak keluar album SNSD tu).

Aunty:Lu kasi angkat la ini dulu.

Bob: Eh betul ke aunty?

Aunty:Ya.RM 69.90.

Bob pon bayar la dengan happy.First time beli album yang ori.Dapat poster yg comel sangat.One more thing.Dapat photocard Hyoyeon.Sedih sebab tak dapat photocard SUNNY.hehehe.

2011-10-27 17.59.47

2011-10-27 18.00.20

2011-10-27 18.02.10

ni la album tu.kelas gitu kan.hehehe.hari ni bergelak sakan ngan pidoot dalam kereta.maklum la.lama tak jumpak kan.hehehe.RM 69.90 MELAYANG hari ni.hehehe

2 ulasan:

ChentaHati berkata...

die hard fan SNSD betul la ang ni.
haha! btw,eleyhh...seronok lah tuw!
wekk! :P
Untungla banyak dwet~
tp,seb baik ta dpt yoona punya.
kalo dapat yoona wajib bg kat aku oke
haha

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

eeeeee.jangan harap la aku nak bagi kan.mimpi la.ahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...