Khamis, 27 Oktober 2011

Toleh kiri,Toleh kanan

2011-10-27 11.13.38

Korang nampakkan gambar kat atas ni.Okay ada explaination sikit pasal gambar ni.Nampakkan jalanraya kat depan tu.Tu actually Lebuhraya Utara Selatan.Huhuhu.Meh sini Bob nak cerita.Cerita dia tak menarik pun.Bob cuma nak cerita yang time Bob berumur 3 tahun,Bob pernah lintas jalan ni.Ha.Kelas kau jah.Ahahahaha.

Mula mula Bob dok kat umah tok Bob yang belah ayah ni.Umah Tok Ah.Gambar ni diambil dari rumah Tok Ah la.Seberang sana pulak rumah tok belah mak Bob pulak-Tok Mah.Ha dekat kan.Hehehe.Bob time kecik kecik dulu memang duduk ngan Tok Ah.

Nak dijadikan cerita time tu tengah main ngan Tok Ah.And then air panas pon masak.Tok Ah pi la dapur.Nak tutup air.Pintu terbuka kan.Pastu tiba tiba lak Tok Mah pi kedai depan kat seberang jalan tu.Bob nampak.Bob terus keluar dari rumah sorang sorang.Time tu mmg kecoh la tok Bob kata.Bob lintas jalan tu.Alhamdulillah tak de kereta langsung time tu.Pastu Tok Mah pon ambik Bob.

P/S tok along sayang tok.Along rindu tok

-THE END-

2 ulasan:

ChentaHati berkata...

along,mcm kenal ja tempat ni.haha

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

penah mai ka.ahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...