Rabu, 26 Oktober 2011

Tiramisu Manja gituhh

Assalamualaikum dan salam sejahtera uoollss.uooolss apa khabar.ha.korang sihat ke uoollss.hehehe.Bob kat sini sihat je uollss oii.Ahahaha.Ok kali ni Bob nak share ngan korang semua.Kawan Bob yang sorang ni namanya Adlin Hanisah n kami panggei dya kak lin.sebab apa panggei dya kak lin?hurmmm..ntah la.sbb dya ni caring sikit time dlm kelas.ala2 kakak gituuu.hehehe.memandangkan kami sedang menganggur,jadi beliau telah membuat satu projek iaitu membuat nak menjual kek tiramisu.

Ok jom cerita pasal kek tiramisu kak lin.harganya cuma RM9.00 untuk 200gram.sedap sangat.baru kemarin rasa.ala ala kek kat secret recipe gituu.pandai betul kak lin buat.eh btw dengar2 cerita kek kak lin ni mendapat perhatian ramai terutamanya di UM.ye la kembaq kak lin kan study kat sana.meletoppps gituh kat sana.Bob rasa korang patut try la kek tiramisu tu.sumpah tak rugi.dah habis makan tu rasa mcm nak lagi kot.ahahahaa.kak lin nak lagi.hehehe.

Btw thanks a lot ye kak lin sebab bagi Bob ngan Chon rasa.Hanya Allah ja yang boleh balas jasa kak lin.Eh kalau korang nak order kek tiramisu kak lin,korang try la jengah blog dya tgk.ni ha blog kak lin Tiramisu Manja.tgk nama tu.tiramisu manja gituuhh.ehhh.manja ke?saya dah rasa tiramisu manja.dengar kata fizo pon dah rasa tiramisu manja.anda bila lagi kan.hehehe.

2011-10-25 16.19.28

notabulukaki#1 kalau ada rezeki lebih tu igt nak tempah lg dari kak lin.hehehe

4 ulasan:

zamir berkata...

yer ke.. aku x rasa lg.. kau pergi shah alam ke bob.. btw.. bisnes kak lin mmg dah berjaya.. kejap je..

creamylicious berkata...

student price RM8 je...

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

ouh.okayyy kak lin.ha.dengaq tu.student prica rm8 ja.jom tempah ramai2

ChentaHati berkata...

bongeknya!
nota bulu kaki?errr

kek tuw nampak sedap lah !
along belanja la aku;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...