Ahad, 13 Mei 2012

I'm Back -.-"

Assalamualaikum semua.Apa khabar!Dah lama kan Bob tak post entry kat sini.Dan dah berhabuk dah blog ni.zzzzzzz...Busy sangat.Seriously and malas.Busy and lazy.Hahaha.Normal okay.Last entry pon pasal Birthday Onichan kan.Hahaha.Kesian kat Hani.Dia ada request untuk aku buat entry pasal Birthday dia.Hahaha.Macam apa lagi.Sorry Hani I can't make it.Busy sangat.Btw dah dekat 2 bulan aku sty kat UiTM Shah Alam ni.Life kat sini sangat great.Very great.Hahaha.Okay sekarang ni I am not in the law field.Dah tukar pun.Now, I am a masscomer uolllsss.Masscomers okayyyy!Hahaha.Over gila aku.Okay.So far okay la.Suka juga.Kawan kawan semua best.Publishing punya kelas boleh dikatakan antara sebahagian kelas yg sangat rapat dengan kelas aku.Kami selalu bersama.Kecuali kelas news writing.Journalism,PR,CMP,Instructional,Broadcasting and Advert semuanya best best.Coooool.We are one family isn't it?Semoga persahabatan kita kekal okayyyyy..Btw tomorrow got two test.I have to submit 2 assingment tomorrow.Arggghhhh.Really make me stress.Grrrrr..Stresss~




Apa apa pon jangan dok stress sangat okay.Setiap orang mesti stress punya.Yang berbezanya ialah cara mereka mengendalikan stress tu.Hehehe.Selalunya kalau stress tu Bob mesti tengok Running Man.Gelak sakan la.Lupa habih stress yang melanda.Hahaha.Jom la tengok Running Man.Serious best.Grrrr..


Running Man Daebak!!


Btw dalam masa dua tiga hari ni sampai la album Twinkle yang Bob order tu.Grrrr.Serius tak sabar.Cant wait to see my girls come to me.Hahaha -.-"


TaeTiSeo <3
Okay sampai sini dulu.Selamat malam semua.Assalamualaikum :)







1 ulasan:

hanabunga berkata...

Amboi kemain tggu my girls come to me hahaha.Goodluck test! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...