Khamis, 12 Mei 2011

7 April 2011?Ada apa dengan Tarikh ni?

Assalamualaikum..Ehem.Testing-testing.1,2,3.Uhuk.Pak Jabit mesti jeles ngn awok sebab awok ada mikrofon ni.Hehehe.Errrr..Maaf la melalut.Hurm.Hai korang semua.Thank you so much sebab sudi lagi singgah kat blog awok ni.Blog awok ni idok le hebat sangat.Namun,korang tetap datang.Sayang la kat korang suma ni.Heee~

Ok mukaddimah kat atas ni melalut kan.Sabo je la.Melalut mcm org tua.Huhuhu.Ada apa ngan tarikh kat atas tu?Penting sangat ke?Takde la.Bob suka kalau dapat berkongsi dengan korang suma ni.Sebenarnya Bob dah menceburi dunia blog ni dah lama dah.Sejak dari 2009 lagi.Tapi tu la….Errrr…Ala besa la.Bersara sekejap.Hohoho.Bukan tak dak idea ke apa.Tapi hilang keyakinan untuk berblog ni.Huhuhu

adib hensem kan?

Namun,keyakinan ini dikembalikan dalam sekelip mata.Kini,Bob kembali berpijak di bumi yang nyata. *sigh.Tapi seorang sahabat aku membantu aku.Bantu untuk menyedarkan Bob.Huhuhu.Mula-mula mesti la kat Adib @Bidor.Dia banyak tolong Bob.Betul la.Tak tipu punya.Adib ni baik.Ha ingat lagi.Adib ada SA kot.Pergghh..Sejak-sejak ada blog,terus ada SA.Ahahahaha.Adib slalu je ajar awok.Terharu..Time ni,semangat nk berblog tu mmg berkobar-kobar.Tapi…….Akhirnya berkubur kembali.Im sorry.Besa la.Hangat-hangat taik lembu.Huhuhu.

Pastu yang kedua pulak ni ha Miss Shikio ni.gadis yg ketagihan choki2.Ahahahhaaha.Herm.I learned a lot from her.Layout baru.Buat itu la.Buat ini.I makeup blog I elok2(walaupun tak la elok sangat).Huhuhu.7 April 2011 tarikh keramat.I buat comeback uollss.Hohoho.Miss Shikio ni jahat.Suka buli saya.Sob3.Sedih.Tapi dya baik.Tak habis-habis ngan choki2 dya.Ha.One more thing.Miss Shikio suka durian.Bhahahahhaa.

Terima kasih diucapkan kepada mereka yang bertanggungjawab membawa Bob pulang ke arena blog ni.(ayat macam diva gila)Aahahahahha..Sayang korang suma.Mmmmuaaahh~

“FROM BOB WITH LOVE”

2 ulasan:

Adib berkata...

segan i puji melambung2..hahaha

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

ahahahahaha..sowi ambik gmba fb ang.lalalalalala~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...