Khamis, 5 Mei 2011

Header Baru,Semangat Baru!

Assalamualaikum.Hai semua.Anyeong!(ceh.cakap korea konon).Welcome back uolls.First of all,trimas banyak-banyak sebab sudi baca entry ni.Sebenornya takde la special sangat entry ni.Tapi kan,cuba uolls usha atas.Tengok header I tu.Ehem.Header baru tu.Ahahaha.Cantik kan?Hehehe.I tau korang mesti nak kata yang I ni secocok ngan Sunny.(Perasan ! )Hehehe.Thankzzz.Lalalala~

tempahanheader61 large

Ehem.Ok2.Kita kembali kepada tujuan asal kita.Untuk header yang comel di atas tu,saya nak ucapkan jutaan trilion terima kasih kepada sedari Cik CT Maisarah~.Semuanya hasil titik peluh dia.Hehehe.Cantik kan.Ouh ye.Terima kasih jugak sebab sanggup kerenah saya yang macam budak-budak.Demand macam-macam.Ahahaha.Korang kalau free tu jengah-jengah la blog CT ni.Comey je blog dya.Haih.Jeles awok.CT minat korea.Ha.Yang tu yang paling penting.Hehehe.

Ok my second credit goes tu Si Chubby.He helped me a lot.Hohoho.Thank you dik.Thank you so much.Tak jemu-jemu dia berkongsi ilmu dengan saya.Bagus betul budak ni.Ye la.Saya budak baru belajar kan.Banyak benda yang saya tak tau.Hurm..Thankz again dik.May Allah bless u.Korang semua singgah la blog dya.Best.Blog dya cantik.Smile

Ha last skali aku nak ucapkan jutaan trilion terima kasih kat Firah ngan Miss Shikio sebab puji header saya.Hohoho.Btw Firah kata header I comey uollss.Uwwww terharu~

lalala

tgk2.tak tipukan.Dan Ameng jeles di situ.Ahahaha

Penat sudah berceloteh kali ni.Nak mintak diri dulu.Terima kasih la sebab sudi jenguk entry yang tak seberapa ni.Papai semua.See u later.Assalamualaikum Red heart

10 ulasan:

vespa cabuk berkata...

comel2..header...ngeh222..

ct mysera^^ berkata...

wahh!! comel lah header tu..keke
..u are almost welcome k-popers..
jaga baik2 sunny tu..=)

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

thankz iena..header tu org bawah ni yg buat.ha.cik ct ni :)

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

sebagai sone sejati,sy akan jaga sunny baik2.jgn rsau.hohoho

Abdullah Ammar Al-Jitrawi berkata...

header baru, semangat baru..
cant agree more with the title!!

angkasa berkata...

along comelnya header,cewah cewah dia dgn sapa tuuuuu

mykhalis berkata...

kena pandai membodek arr..khalis header baru tak dapat2 lagi..hehe

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

ammar..mesti la..xdapat dinafikan..hohoho.

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

hana..mesti la aku ngn my love,sunny <3

TUN Syed Husainie Faruzi berkata...

abg khalis dh power dh..heee~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...